Magyar

Tájékoztató cégek számára

Legyen az OXFORD International Nyelviskola partnere a sikeres és eredményes nyelvtanulásban!

Társaságunk rendelkezik a felnőttképzési tevékenység folytatásához szükséges engedéllyel és engedélyezett programokkal is, így részt vehet pályázati finanszírozású nyelvi képzések szervezésében és megvalósításában. 

  • Általános nyelv- Német KER B2 nyilvántartásba vételi szám: E-000273/2014/C001
  • Általános nyelv- Angol KER B2 nyilvántartásba vételi szám: E-000273/2014/C002
 
A képzési programok tartalmát az ügyfélszolgálatainkon nyitvatartási időben ismerhetik meg, illetve igény esetén e-mailben eljuttatjuk.

  • Felnőttképzéshez kapcsolódó térítésmentes szolgáltatásaink:
  • Előzetes tudásszint felmérés
  • Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás


Céges nyelvtanfolyamok

A nyelvtanulási lehetőségekről érdeklődjön ügyfélszolgálatainkon és kérje részletes tájékozatatónkat!


Céges nyelvtanfolyamok

Készséggel állunk rendelkezésre normál és intenzív, illetve egyedi ütemezésű egyéni felkészítésű, kiscsoportos és csoportos nyelvi képzések szervezésében és megvalósításában, kihelyezett formában is.

Kihelyezett nyelvi képzések szervezését és megvalósítását vállaljuk többek között Heves és Komárom-Esztergom megye egész területén, továbbá Budapesten és vonzáskörzetében, valamint Szolnokon és Kecskeméten.
 
A székhelyünkön és a tatabányai fióktelepünkön egyénre vagy egyedi csoportra szabott, étkezés és szállás biztosításával egybekötött intenzív angol nyelvi képzések szervezését és megvalósítását vállaljuk.
http://oxfordinternational.hu/?module=cStatPage&c=showStatPage&url=38.html


Részletek céges megrendelőink referencia leveleiből:

"Mint azt mindannyian tudjuk, a mai gazdasági körülmények miatt a versenyszférában elengedhetetlenné vált legalább egy nemzetközi nyelv tárgyalóképes ismerete. Ezt a kihívást mi is felismertük, s ennek eleget téve határoztuk el, hogy alkalmazottainkat pályázat keretében angol nyelvre taníttatjuk....Köszönjük, hogy az elmúlt hónapokban ilyen sikeres volt az együttműködésünk, s ilyen gördülékenyen álltak az esetlegesen felmerült problémáinkhoz. Rugalmas időbeosztásukkal és szolgáltatásaikkal meg tudtuk valósítani azt, amire eredetileg pályáztunk. A négy fő sikeresen megtanult angolul. Ezzel a fejlesztésünkkel reméljük a külföldi kapcsolatainkat fejleszteni, illetve a belföldi vevőink igényeit is minél inkább kielégíteni. A jövőben, amennyiben lesz még ilyen lehetőség, számítunk újból a közös munka sikerére." 

"Az OXFORD International Nyelviskola Kft. szolgáltatásaival maximálisan elégedettek vagyunk. Nyelvtanáraik mind emberileg mind szakmailag kimagasló, precíz és megbízható teljesítményt nyújtottak.
Az OXFORD International Nyelviskola Kft. által végzett tevékenység maradéktalanul megfelel mind a szerződésben rögzítetteknek, mind az egyéni igényként megfogalmazott feladatoknak.
Az OXFORD International Nyelviskola Kft. közreműködésével cégünk szakemberei folyamatosan fejlődnek az idegen nyelv használata terén, munkájukban sikereket érnek el a külföldi partnerekkel történő kommunikációban, amely köszönhető a nyelviskola hibátlan, magas szintű képzési tematikájának, oktatói felkészültségének."

"A Callan módszer kíváló lehetősége a nyelvoktatásnak. Az oktatást végző - magyar és külföldi - tanárok mindig nagy kedvvel, lelkesedéssel és a módszer adta intenzitással végezték oktatásunkat. Eredetinek találtuk azt a gondolatot, hogy akár egy-egy alkalommal is több angol anyanyelvű, illetve magyar tanárral találkozhattunk, megismerve ezáltal a világ különböző angol nyelvterületeinek sajátosságait. Fontosnak tartottuk az oktatás ideje alatt kapott sok-sok dicséretet, biztatást. A tanfolyamot segítő adminisztráció mindenkor pontos, precíz volt."

Társaságunk tolmácsolást, fordítást és lektorálást is vállal, a lefordított szövegeket anyanyelvi szakembereink ellenőrzik!