Magyar

OXFORD Nyelviskola, Eger


Nyelviskolánk székhelye Eger történelmi belvárosában, a Széchenyi utca és a Bródy Sándor utca sarkán található, ahol több nyelvet is oktatunk 8-10 anyanyelvi oktatóval az OXFORD minőség jegyében, ezek a következők: angol, német,  francia, spanyol,portugál, olasz, orosz, japán, eszperantó, valamint magyar, mint idegen nyelv.

Az angol nyelvet jelenleg 5-6 anyanyelvi nyelvoktató tanítja. Az angol nyelv sikeres oktatásában nagy szerep jut a magas végzettségű angol nyelvet tanító magyar tanári gárdának.
Jelenleg több CallanTM módszert alkalmazó lakossági csoportos angol nyelvtanfolyamunk van. Annak a Résztvevőnek, aki nem teljesen kezdő szinten van angol nyelvből, nem kell tanfolyamindításra várnia, hanem azonnal bekapcsolódhat a tudásszintjének megfelelő nyelvtanfolyamba!


Sikeresen indítottunk CallanTM tanfolyamokat 6-14 éves korú gyermekek számára, akik a CallanTM módszerrel tanulják az angol nyelvet. Célunk az angol nyelv megszerettetése és a helyes kiejtés rögzítése. Nyáron több turnusban is szervezünk a számukra nyelvi készségfejlesztő napközis gyerektábort, ahol naponta vidám nyelvtanulás vár a gyermekekre anyanyelvi tanárok közreműködésével,  szabadidős programokkal.

Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamokat is szervezünk. Hatékony oktatásunk eredményességét bizonyítják évek óta a Résztvevők által - első alkalommal- több mint 95%-ban sikeresen letett nyelvvizsgák, valamint a sok 100%-os szóbeli nyelvvizsga sikerek!

Díjtételek táblázatunk tartalmazza minden nyelvre az  egyéni tanórák díját, a kiscsoportos, valamint a normál csoportos tanórák díját, és a regisztrációs díj mértékét is. 10 FÉLE KEDVEZMÉNNYEL várjuk az Érdeklődőket, Résztvevőket, amelyek megtekintéséhez részleteiben való megismeréséhez kérjük fáradjanak be a Nyelviskolába.

 

 

Igény szerint kihelyezett formában is biztosítunk nyelvtanfolyamokat, külön megállapodás szerint.

 

 

 

A tanórákat Egerben hétfőtől péntekig 8:00 órától 20:00 óráig, igény szerint viszont már szombati napra is szervezzük.

 

 

 

Ügyfélszolgálat az egri Nyelviskolában:


hétfőtől csütörtökig 8:00 órától 20:00 óráig

pénteken 08:00 órától 18:00 óráig

szombaton 8:00 órától 14:00 óráig

 

 

 

Pénztári nyitvatartás:

hétköznapokon 10:00 órától 18:15 óráig

 

 

 


Eger belváros térkép

 

Várunk minden kedves tanulni vágyót egy ingyenes szintfelmérésre és tanácsadásra nyitvatartási időben az OXFORD International Nyelviskolában.

 

 

 

Tolmácsolást, fordítást és lektorálást is vállalunk, a lefordított szövegeket anyanyelvi szakembereink ellenőrzik!