Magyar

OXFORD Nyelviskola, Tatabánya

Tatabánya központjában: a Stúdium tér 1. szám alatt működő Fióktelepünkön több tanteremben oktatunk több nyelvet anyanyelvi oktatókkal is, az OXFORD minőség jegyében, melyek a következők: angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz és magyar mint idegen nyelv.

 A több különböző szintű lakossági angol nyelvtanfolyamba a Résztvevők az egyszeri regisztrációs díj befizetését és a szintfelmérést követően azonnal bekapcsolódhatnak.

Annak a Résztvevőnek, aki nem teljesen kezdő szinten van angol nyelvből, nem kell tanfolyamindításra várnia, hanem azonnal bekapcsolódhat a tudásszintjének megfelelő nyelvi csoportba! 

 Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamokat is szervezünk.Tatabányán igény szerint kihelyezett formában is biztosítunk céges nyelvtanfolyamokat, külön megállapodás szerint.

 

 

Díjtétel táblázatunk tartalmazza minden nyelvre az egyéni tanórák órák díját, a kiscsoportos, valamint a normál csoportos tanórák díját, és a regisztrációs díj mértékét is. 10 FÉLE KEDVEZMÉNNYEL várjuk az Érdeklődőket, Résztvevőket, Tanulókat, amelyek megtekintéséhez, részleteiben való megismeréséhez kérjük, fáradjanak be a Nyelviskolába.

 

Pénztári és ügyfélszolgálati nyitvatartásunk:

 

 

Hétfő, Csütörtök 9:30-18:20

Péntek 9:30-16:20 

 

 

Várunk minden kedves tanulói vágyót egy ingyenes szintfelmérésre és tanácsadásra nyitvatartási időben az OXFORD International Nyelviskolában.

Tolmácsolást, fordítást és lektorálást is vállalunk, a lefordított szövegeket anyanyelvi szakembereink ellenőrzik!


Tatabánya


Tatabányai fióktelep