Képzéseink

Home / Képzéseink

Az Oxford International Nyelviskola Kft. elkötelezett abban, hogy professzionális csapatával minőségi nyelvtudást nyújtson. A Társaság székhelyén és tatabányai fióktelepén az idegen nyelvi képzés csoportos és egyéni formában zajlik, reggeli, délelőtti, délutáni és esti időpontokban.

A nyelvi képzésekre jelentkezők először egy előzetes tudásszint felmérésen vesznek részt, amelynek segítségével megállapítjuk nyelvtudásuk szintjét és a szintfelmérést végző munkatárs ennek megfelelően sorolja be a jelentkezőt a megfelelő nyelvi képzésre. A csoportokban való részvétel feltétele, hogy a Résztvevők azonos nyelvi szinten legyenek és azonos témakörökben legyenek érdekeltek.

Folyamatosan indulnak lakossági nyelvtanfolyamok, egyéni vagy csoportos tanórákkal, magasan képzett magyar és külföldi anyanyelvű oktatókkal is.

Térítésmentes szintfelmérést biztosítunk minden érdeklődő részére!

Az English Conversation elnevezésű kezdeményezésünket B2 és C1 szinten álló lakossági és céges érdeklődőknek ajánljuk, akik meglévő tudásukat klubhangulatban, témaorientált beszélgetések keretében szeretnék gyarapítani.
Online szintfelmérés

Az OXFORD Magyarországon elsőként tagja a Callan Method Organization Ltd-nek (www.callan.co.uk). London, Róma, Athén, Madrid, Tokió és a világ több száz városa után már Egerben, Budapesten és Tatabányán is elérhető a Callan módszerrel történő angolnyelv-oktatás. Segítségével fejlesztésre kerülnek a kommunikatív készségek: a beszédkészség és a beszédértés.

A módszer a beszéltetés eszközét használja az új szavak, nyelvtani szabályok emlékezetbe való bevésésére, s ez a módszer a felmérések szerint sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos tanítási módszerek. Segítségével a résztvevő megalapozza nyelvi tudását. A kérdés – felelet technikájával a mondatok beépülnek a gondolkodásba, és ez által automatikussá válik a válaszadás. Minden egyes alkalommal a résztvevőknek új szavakkal, nyelvtani szerkezetekkel bővül a szókincse, stabilizálódik a nyelvtani ismerete. Az órák szerkezetébe beépül az ismétlés, ez biztosítja a résztvevőt, arról, hogy a tudása rögzül. Az óra menete garantálja a koncentrált figyelmet.

Képzett, gyakorlott, anyanyelvi Callan™ Oktatók mellett a magyar anyanyelvű tanárok teszik teljessé a képzést, akik a nyelvtan elmélyítésével speciális felkészítést nyújtanak a magyarországi és a nemzetközi nyelvvizsga-követelményeknek megfelelően. Az OXFORD International Nyelviskola gondozásában megjelentettük a Callan™ könyvekhez általunk készített angol-magyar szótárfüzetet.

Tudjon meg többet ide kattintva.

Székhelyünkön, Eger történelmi belvárosában, kellemes környezetben egyénre szabott, pihenés és szállás biztosításával egybekötött intenzív angol nyelvi képzések szervezését és megvalósítását vállaljuk.

Az intenzív nyelvi képzéseken naponta összesen 8 tanóra oktatását javasoljuk – az igény- és szintfelmérést követően összeállított – egyénre szabott órarend és tanmenet alapján, valamint naponta egy ebédet anyanyelvi oktatóval. Ezzel lehetőséget biztosítunk a résztvevők számára arra, hogy a tanultakat rögtön tantermen kívül is alkalmazzák. Az anyanyelvi oktató társaságában kötetlenül beszélgethetnek kellemes környezetben egy-egy ebéd keretében.

Egyedi ajánlatunkat kérje itt.

Készséggel állunk rendelkezésre üzleti, munkahelyi és általános, normál és intenzív, illetve egyedi ütemezésű, egyéni felkészítésű, kiscsoportos és csoportos nyelvi képzések szervezésében és megvalósításában, kihelyezett formában is.

Kihelyezett nyelvi képzések szervezését és megvalósítását vállaljuk többek között Heves és Komárom-Esztergom megye egész területén, továbbá Budapesten és vonzáskörzetében, valamint Szolnokon és Kecskeméten.

Egyedi ajánlatunkat kérje itt.

Online nyelvi képzések keretében anyanyelvi oktatók és magasan képzett nyelvtanárok segítségével érheti el céljait, legyen az a munkaerő-piaci helyzetének javítása, az értékes nyelvi kompetenciák elsajátítása, vagy a jelenleginél magasabb beosztás megszerzésének elősegítése. Online képzéseinket bárhol, bármikor igénybe tudja venni, rugalmas időbeosztással, az otthona kényelméből!

Online szintfelmérés