Pályázatok

Home / Pályázatok

Gyakornokok alkalmazása az Oxford International Nyelviskola Kft-nél

Az Oxford International Nyelviskola Kft. a „Gyakornokok alkalmazása az Oxford International Nyelviskola Kft-nél” című, GINOP-5.2.4-16-2019-04302 azonosítószámú pályázata során 7 223 000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati kiíráson. A projekt keretében 2 fő fiatal munkavállaló foglalkoztatására került sor a cég Eger, Széchenyi István utca 13. fszt. 1. szám alatt található telephelyén. A támogatás mértéke: 100%

A felvett fiatalok Általános irodai adminisztrátorként kerültek foglalkoztatásra 2020.07.01. és 2021.05.06 közötti időszakban. A pályázatban elnyert támogatást a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek finanszírozására; a gyakornok bérköltségeire, valamint eszközbeszerzésre került felhasználásra. A projekt megvalósítása során 1 fő szakember került kijelölésre, aki vállalati gyakornoki kapcsolattartóként szakmai, segítő, értékelő, utógondozó, a gyakornoki foglalkoztatást dokumentáló és teljesítményértékelői szerepkört töltött be a fiatalok mellett. A szakképzésben megszerzett tudás és készségek gyakorlati hasznosításával kapcsolatos közvetlen foglakoztatói és gyakornoki visszajelzések biztosítása érdekében a projekt teljes időtartama alatt kapcsolattartás történt az Egri Szakképzési Centrummal. A projekt eredményeként létrejött új munkahelyeken a támogatott 9 hónap alatt a fiatal munkavállalók megszerezve szakmai tapasztalatukat, tovább foglalkoztatva hosszú távon erősítik a vállalkozást.

A projekt eredményeként 2 fő gyakornok, valamint 1 fő vállalati gyakornoki kapcsolattartó foglalkoztatása történt.

A projekt hozzájárult a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítéséhez, a fiatalok valódi munkatapasztalatot szerezhettek, ezáltal javult foglalkoztathatóságuk és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeik.

A projekt 2020.07.31-án kezdődött, a projekt fizikai befejezésére 2021.05.06-án került sor.


Gyakornokok alkalmazása az Oxford International Nyelviskola Kft-nél

Az Oxford International Nyelviskola Kft. a „Gyakornok alkalmazása a Oxford International Nyelviskola Kft-nél” című, GINOP-5.2.4-16-2017-02511 azonosítószámú pályázata során 11.852.967.- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati kiíráson a GINOP keretében. A projekt során összesen 4 fő foglalkoztatására került sor. 2 fő a cég egri székhelyén, illetve 2 fő a cég Tatabányai telephelyén.

A felvett gyakornokok általános irodai adminisztrátor munkakörben kerültek foglalkoztatásra 2017. október 09. és 2019. március 07. között. A pályázatban elnyert támogatást a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek finanszírozására; a gyakornokok bér és járulékköltségeihez, valamint eszközbeszerzésre használtuk fel. A projekt megvalósítása során 2 szakember került kijelölésre, akik vállalati gyakornoki kapcsolattartóként szakmai, segítő, értékelő, utógondozó, a gyakornoki foglalkoztatást dokumentáló és teljesítményértékelői szerepkört töltöttek be a gyakornokok mellett. A szakképzésben megszerzett tudás és készségek gyakorlati hasznosításával kapcsolatos közvetlen foglakoztatói és gyakornoki visszajelzések biztosítása érdekében a projekt teljes időtartama alatt kapcsolatot tartottunk az Egri Szakképzési Centrummal. A projekt eredményeként létrejött új munkahelyen a támogatott gyakornokok 9 hónap alatt megszerezve szakmai tapasztalatukat, tovább foglalkoztatva hosszú távon erősíti a vállalatunkat.

A gyakornokok felvétele a foglalkoztatottak számának nettó növekedését eredményezte a felvételt megelőző 12 hónap átlagához viszonyítva. A projekt eredményeként 4 fő gyakornok, valamint 2 fő vállalati kapcsolattartó foglalkoztatása történt 9 hónapon keresztül. A projekt hozzájárult a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedésének, munkatapasztalat szerzésének elősegítéséhez, a fiatalok valódi munkatapasztalatot szerezhettek, ezáltal javult foglalkoztathatóságuk és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeik.

A projektet 2017.10.09-én kezdtük, a projekt fizikai befejezésére 2019.03.07-én került sor.