Bemutatkozás

Home / Bemutatkozás

Az OXFORD International Nyelviskola Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban OXFORD) 2003 óta működik Egerben, 2005-től pedig Tatabányán is. Az OXFORD székhelye Eger történelmi belvárosában, fióktelepe pedig Tatabányán az Edutus Egyetem „A” épületében található.

Partnereink részére elsősorban nyelvoktatási, valamint fordítási és tolmácsolási szolgáltatást nyújtunk.

Már 16 éves tapasztalatunk van céges nyelvi képzések szervezésében és megvalósításában. Szakfordítási, tolmácsolási, szinkron tolmácsolási üzletág (a professzionális technikai háttér biztosításával is) jelentősen fejlődött. Közel 100 megbízható szakmai kiválósággal, köztük több mérnökkel, anyanyelvi szakemberrel, több volt vezérigazgatói tolmáccsal számolhatnak megrendelőink Magyarországon és külföldön egyaránt. Kiemelt nemzetközi Társaságoknak így a stratégiai partnerség jegyében tudunk kedvezően, komplex szolgáltatásokat nyújtani, amiben a nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás szakmai szinergiái érvényesülnek.

Az OXFORD Magyarországon elsőként tagja a Callan Method Organization Ltd-nek (www.callan.co.uk). London, Róma, Athén, Madrid, Tokió és a világ több száz városa után már Egerben, Budapesten és Tatabányán is elérhető a Callan módszerrel történő angolnyelv-oktatás.

Az idegen nyelvi készségek fejlesztését egyéni vagy csoportos formában, normál, intenzív és szuper-intenzív ütemezésben teljesítjük. Az egyéni igények mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden készséget egyformán fejlesszünk. Ehhez a legmodernebb, gyakorlatias tananyagokat használjuk. Oktatóink rendszeresen részt vesznek akadémiai továbbképzéseken, elismert módszertani konferenciákon. Felnőttképzési intézményként figyelembe vesszük a felnőttek specifikus tanulási igényeit és formáit, időbeosztásukat.

A minőségi nyelvoktatás biztosításának érdekében az OXFORD 2005-től rendelkezett angol és német akkreditált nyelvi programokkal, 2006 és 2014 között akkreditált intézményként működött. 2014-től az új jogi szabályozásnak megfelelve, a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről (a továbbiakban FKTV) alapján engedélyezett felnőttképzési intézményként van nyilvántartva.

A rendszeres résztvevői elégedettségi méréseken túlnyomó többségben 90 % feletti visszajelzéseket kapunk. Elért eredményeink hűen tükrözik a számos anyanyelvű nyelvoktatónk, diplomás, gyakorlott nyelvtanáraink és az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaink hivatástudatát és magas színvonalú, alapos, eredményes munkavégzését.

Ismerje meg csapatunkat!

Eger

Magda Borbála

Magda Borbála

Irodavezető
Minőségirányítási- és szakmai vezető

Tatabánya