Üzleti filozófia

Home / Üzleti filozófia

Az OXFORD International Nyelviskola Korlátolt Felelősségű Társaság üzleti filozófiája

A minőségi nyelvoktatás elkötelezettjeként a Callan™ módszer első magyarországi bevezetője, az OXFORD International Nyelviskola Korlátolt Felelősségű Társaság a következő elveket vallja:

  • A sikeres üzletben csak nyertesek vannak.
  • Magas színvonalú szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani, amely által mindenki nyer. Elsődleges célunk a korrekt és kölcsönös előnyökön nyugvó üzleti kapcsolatok kialakítása.
  • Igyekszünk megőrizni és tovább erősíteni a Társaságunk által nyújtott szolgáltatások magas színvonalát és Társaságunk jó hírét.
  • Résztvevőink, megrendelőink elégedettségére, a stabilitás növelésére, a piaci pozícióink és az eddig elért sikereink, eredményeink növelésére, továbbfejlesztésére törekszünk.

Társaságunk jelmondata: az „OXFORD-minőség”. Jelmondatunk a névadónknak, az angliai egyetemvárosnak a világhírére utal. Célunk az, hogy a székhelyünkön és a Tatabányai Fióktelepünkön egyaránt olyan magas minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk a résztvevőink, megrendelőink számára, amellyel maximális elégedettség mellett mihamarabb meg tudják valósítani a céljaikat.

Reméljük, hogy az OXFORD-siker egyben minden partnerünk sikere is lesz!